Apartmaji v Rovinju

Rovinj

S pomočjo spodnjega iskalnika najdete apartmaje v Rovinju. Vpišite termine, ki vam ustrezajo in se odpravite v Rovinj na dopust.

Booking.com

Na strani z rezultati apartmajev v Rovinju, preverite ponudbo in izberite tiste, ki vam ustreza glede na ceno in lokacijo. Na povezavi najdete več informacij in ponudbi apartmaja. Preverite tudi spodnje apartmaje, kjer najdete opise in druge podatke, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

Apartmaji Rovinj

Villa Markiz Apartmaji Nina Villa Milli Apartmaji Romano Studios Galeg Apartmaji Cvek

Preverite tudi druge s pomočjo iskalnika in apartmaje primerjajte med seboj.

Apartmaji v Rovinju

Apartmaji Ella ***

Apartmaji Ella se nahajajo 1km od mestnega središča, ponujajo pa vam studio ter tri apartmaje, kateri so primerni za počitnice v dvoje. Vsak apartma ima balkon ali teraso ter komfortno opremo. Kratkočasite se lahko z gledanjem televizije, možen pa je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Ob hiši se nahaja manjši vrt s teraso za druženje ali sončenje. Najbližja plaža je oddaljena 20 minut hoda, trgovina pa je v neposredni bližini.

Central apartmaji Circolo ***

Kot nam nakazuje že samo ime, se apartmaji Circolo nahajajo le nekaj minut od trga Maršala Tita ter središča mesta. Izbirate lahko med studiem ter apartmajem za dve osebi. Klimatizirani enoti nudita pogled na mesto, televizijo ter brezžični internet.

Pred apartmaji je odlična kavarna, trgovina pa je oddaljena 200m. Do plaže Lone je 10-15 minut sprehoda.

Casa Colloredo ****

V strnjenem zgodovinskem središču mesta, le nekaj metrov od cerkve sv. Eufemije stoji zgodovinska hiša Casa Colloredo. V njej se nahajata studio za 2 osebi ter apartma za 4 osebe. Oba apartmaja vključujeta detajle tipične istrske arhitekture, kot sta kamen in viden les. Apartma nudi tudi lep pogled na morje, sicer pa lahko uporabljate klimo ter brezžični internet.

Plaža Biondi je oddaljena 20 minut hoda, prav toliko je tudi do plaže Lone.

Villa Istria ****

Villa Istria nudi prostorne in udobne studie za 2 osebi ter družinske apartmaje za 4 osebe. Nahaja se v mirnem stanovanjskem predelu, le 10 minut hoda od plaže Lone. Vsak studio oz. apartma je opremljen z klimatsko napravo, balkonom ali verando ter televizijo. Na območju hiše deluje brezžični internet.

Na prostem je vrt s sedežno garnituro ter prostorom za žar. Središče mesta je oddaljeno 20 minut sprehoda.

Apartmaji Sveto ***

Apartmaji Sveto se nahajajo v vasici Kokuletovica, le dober kilometer od kampa in plaže Veštar. Ponujajo vam 5 apartmajev, primernih za 3 oz. 4 osebe. V vsakem apartmaju lahko uporabljate klimatsko napravo, televizijo ter brezžični internet, na voljo je tudi manjši balon.

Pred hišo je manjše parkirišče ter vrt za sproščanje in druženje. Rovinj je oddaljen 6km, obiščete ga lahko z avtom ali kolesom.