Villa Markiz Rovinj

Opis apartmaja Villa Markiz ****

Apartmajska hiša Villa Markiz se nahaja v starem mestnem jedru Rovinja, v bližini zgodovinskih znamenitosti, med drugim tudi Evfemijeve bazilike.

Nudijo najem apartmajev za dve osebi. Vsi apartmaji so bogato in komfortno opremljeni, sestavljeni iz spalne sobe z zakonsko posteljo, dnevne sobe, kuhinje, kopalnice, nekateri imajo tudi balkon. Dupleks apartma na vrhu stavbe ima v ponudbi tudi masažno kad v kopalnici ter balkon z razgledom na morje. Vsi apartmaji so klimatizirani ter opremljeni s LCD satelitsko televizijo.
Gostje lahko uporabljajo zunanjo teraso.

V bližini nastanitve je javno parkirišče, za uporabo katerega je potrebno doplačilo ni pa potrebne vnaprejšnje rezervacije. Najbližja plaža je oddaljena vsega 100m.

V neposredni bližini najdete obalno promenado, kjer se nahajajo različne restavracije z domačo ter mednarodno kulinariko, 5 minut hoda pa je oddaljena tržnica in ribarnica ter trgovina z živili.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli brez doplačila, na območji apartmajske stavne pa lahko uporabljate brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

  Preverite ceno